fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

MediFlow

 

Ezt az órát azért találtuk ki, hogy segítségével megszüntessük a stressz, a mindennapokban összegyűjtött sok negatív energia okozta fájdalmas testérzetek kellemetlen hatásait, hogy újra beépítsük önmagunkba a nyugalom felemelő érzését és újra rátaláljunk a test és az elme egyensúlyára, tisztaságára.
Mai rohanó világunkban szinte rá vagyunk kényszerítve arra, hogy eltávolodva belső világunktól egy olyan dimenzióban éljünk, ahol csak futunk a feladatok után, ahol aggódva próbáljuk néha megtalálni önmagunkat is ebben a zűrzavarban.
A meditáció bizonyítottan segít visszatalálni a középpontunkba, segít megtalálni a harmóniát önmagunkban, önmagunkkal.
Figyelmünk légzésre történő koncentrálása és ezen keresztül elménk kiüresítése segítenek bennünket abban, hogy elérjünk a boldogság és a teljesség érzetének arra a síkjára, ahol már képesek leszünk egy magasabb szinten, egy tudatosabb állapotban élni.
Ezen az órán az egyes ászanák légzésen keresztül történő összefonódásával fokozni tudjuk testtudatunkat és testünk nyitottságát nemcsak fizikai, hanem lelki síkon is, valamint gondoskodni tudunk a fizikai és mentális elakadások elengedéséről.
Már egy-kér óra elteltével érezheted, hogyan válik a tested egyre rugalmasabbá, a lelked egyre nyitottabbá és befogadóbbá az élet adta változások megéléséhez és hogyan válsz egyre tudatosabbá mind a tested mind az elméd irányításában.

Várunk szeretettel!

 

Órarend

  Kezdés Befejezés Oktató Address
csütörtök 19:00 20:30 Schelz Teodóra nagyterem
csütörtök
19:00 - 20:30 - Okt.: Schelz Teodóra - at nagyterem

Kérjük, oszd meg velünk véleményed

Információk

 Hetek száma20
 Következő: 2019-10-24
 Mikor?
csü