fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Barkan Method Hot Vinyásza Workshop – bejelentkezés szükséges

2019. november 30. szombat 11.00-14.00h-ig

A Hot Vinyásza az alap Barkan sorozatból már jól ismert ászanákat további haladó ászanákkal fűszerezve, folyamatos áramlásban, 5 egymásra épülő vinyászában alkalmazza.

Ezen a workshopon először röviden ismertetjük a Barkan Method Hot Yoga eredetét, majd részletesen megismerhetitek ezen jógatípus haladó sorozatát. A Hot Vinyásza az alap Barkan sorozatból már jól ismert ászanákat további haladó ászanákkal fűszerezve, folyamatos áramlásban, 5 egymásra épülő vinyászában alkalmazza.

Átbeszéljük, hogy miért fontos, hogy helyesen vedd fel az adott ászanát, megnézzük a leggyakoribb hibákat és korrigáljuk őket. Végig vesszük, hogy milyen könnyítéseket alkalmazhatsz, ha szükségét látod, mire figyelj, ha csukló, térd, boka vagy gerinc problémád van vagy fáj a vállad. Megnézzük a medence helyes helyzetét. Szót ejtünk az ülő életmód kompenzációjáról is.

Az egyes ászanák pontos beállítását Zita és Anna egymáson, illetve a résztvevőkön is bemutatja, továbbá válaszolnak azokra az elméleti és gyakorlati kérdésekre is, amikre esetleg eddig nem volt lehetőség. Bízunk benne, hogy a workshop résztvevői olyan felismerésekkel és megértésekkel lesznek gazdagabbak, amelyekre órarendi órán nem mindig van lehetőség.

A workshopot szobahőmérsékletű teremben tartjuk.

Foglalkozást tartja: Fehérváry Zita és Schandl Anna

Helyszín: nagy terem

Ára: 5000 Ft, melyet a helyszínen készpénzben tudtok fizetni.

Maximum létszám: 20 fő

Bejelentkezés szükséges: info@barkan.hu

Órarend

  Kezdés Befejezés Oktató Address
szombat 11:00 14:00 Fehérváry Zita, Schandl Anna nagyterem
szombat
11:00 - 14:00 - Okt.: Barkan Method Hot Vinyásza Workshop – bejelentkezés szükséges - at nagyterem

Kérjük, oszd meg velünk véleményed

Információk

 Hetek száma1
 Open: 2019-11-30
 Mikor?
szo