Kezelések

Gyógymasszázs

 

A gyógymasszázs nyugati masszázsterápia, melynek alapját a svéd-masszázs képezi. A gyógymasszázs során kimondottan a problémás területet kezeljük. Gyógyító jelleggel végezzük, hatása a rendszeres-ségében rejlik.

A masszôr a kezével olyan ingereket kelt a szövetek érzôideg-végzô-déseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájda-lomingerületek eljutását az agyba. Ezen túlmenôen az agyat endorfin kiválasztására serkenti, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat.

A masszázshoz bôrsemleges krémet használunk, azonban fájdalmas területek kezelésénél speciális (fájdalomcsillapító, nyugtató, gyulla-dáscsökkentô) készítményeket is alkalmazunk.

A gyógymasszázs élénkíti a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét, erôsíti az immunrendszert, enyhíti az izomfájdalmakat, lazítja, vagy bizonyos esetben erôsíti az izmokat. Növeli a teljesítô- és koncent-rálóképességet.

A gyógymasszázs nem csak a fizikai szinten történő javulást idézi elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással is bír.

A masszázs ellenjavallatai: helyi bőrelváltozás, bőrsérülés, bőrbetegség, visszeresség, akut lázas betegségek, fertőzések, terhesség, menstruáció, súlyosabb keringési zavar, szívelégtelenség, rosszindulatú daganatok, vérzékenység. Véralvadás gátló kezelés esetén is óvatosságra van szükség.

Fél óra: 3500 Ft

3/4 óra: 4800 Ft

1 óra: 6000 Ft

1,5 óra: 8000 Ft

Sziládi Orsolya

06703634030

infoo@barkan.hu

Kérjük, oszd meg velünk véleményed