Kezelések

Egyéni jógaóra

A magánórák keretében lehetőség van a jóga hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hisz az órák személyre szabottak.

Minden órát, a jógapózokat, a légzőgyakorlatokat a személyes igényeid szerint alakítunk. Az ászanákat és pránájámákat az egyéni edzettségi és stressz szinted, az egészséged és céljaid figyelembe vételével gyakoroljuk, így a leghatékonyabb a jógatanulás.

A magánórákat egyénileg vagy kisebb csoportban vehetitek igénybe.

Habár a jóga gyakorlás manapság általában csoportos formában zajlik, az egyéni keretek közt történő tanulás számos előnnyel járhat. Azon túl, hogy a tanuló egyéni figyelmet élvez, lehetőség van olyan gyakorlatsorok összeállítására, ami a leghatékonyabb személyes fejlődést segíti elő. A gyakorlatok variálhatóak a tanuló elérni kívánt céljai szerint, de a legfontosabb, hogy összeállíthatók oly módon is, ami a legjobban segítheti az egyéni gátak, korlátok feloldását, ezáltal a jóga mélyebb értelmét hozva felszínre.

Az egyéni tanítás ezen felüli óriási előnye, hogy alkalmazható terápiás jelleggel is, előtérbe hozva az egyes ászanák szervezetre gyakorolt jótékony hatását. Az óra eleji/végi konzultációk, egyénre szabott módosítások és variációk, olyan egyéni igényeket elégíthetnek ki, amik egy csoportos gyakorláson általában háttérbe szorulna.

Igény szerint 60 vagy 90 perces foglalkozások közül választhatsz.

Ha nem szeretsz sok ember között jógázni, esetleg aggódsz, hogy mások sokkal ügyesebbek, elfoglalt vagy, ezért szinte teljes képtelenség, hogy odaérj egy csoportos órára, egyedi igényeid vannak, melyeket egy csoportos foglalkozáson nem mindig tudnak figyelembe venni, érdemes kipróbálnod az egyéni foglalkozást.

Egyéni vagy kiscsoportos órák árairól érdeklődj a stúdióban!

Oktatók:

Molnár Marcsi: Barkan Method Hot Yoga, Gerincjóga

06304922617

Fehérváry Zita: Barkan Method Hot Yoga, Yin, Hatha, Női jóga, Vinyásza flow

06306237733

Gazdag Dóri: Yin jóga, Ashtanga, Meditáció, Tradicionális hatha

06306653026

Sziládi Orsolya: Gerincjóga, Hatha jóga

06703634030

Karsai Linda: Power flow

06305165515

Kérjük, oszd meg velünk véleményed