Kezelések

Gyógytorna

Hosszútávon a gyógytorna a leghatékonyabb kezelési mód a derékfájás, gerincbántalmak, hátfájás, lúdtalp, nyaki fájdalom, csontritkulás és egyéb mozgásszervi panaszok esetében.
A gyógytorna jelentősége nem vitatott kérdés. Köztudott szakmai és nem szakmai körökben is, hogy a konzervatív kezelések közül a leghatékonyabb gyógymód, ami általában a probléma okára nem pedig csak a tünetekre van hatással. A gyógytorna prevenciós hatása szintén igen elismert.

Alig van olyan kórkép illetve betegség, ahol a gyógytornának ne lenne közvetlenül, vagy közvetve igen nagy szerepe, tehát kevés kivétellel minden szakterületen nélkülözhetetlen kezelési módszer. A mozgás-funkció javítása, a mozgásképesség megőrzése, csak gyógytorna segítségével valósítható meg.

A gyógytorna célja hogy segítségével visszanyerjük a valamilyen okból megbomlott, természetes mozgásmintákat, összehangoljuk a mozgásrendszer egyes részeit egymással, valamint idegrendszerünkkel, és megszűnjön a gerincfájdalom, hátfájás, derékfájás, nyaki fájdalom.

Gyógytornával könnyebbé tehet a mindennapi mozgás, javul az életminőség és a közérzet.

 

Gyógytorna kezelés: 7000 Ft ( 60 perc)

Sziládi Orsolya

06703634030

info@barkan.hu

 

 

Kérjük, oszd meg velünk véleményed